Om Mig

Jag heter Nathalie Folkunger Hellkvist och kallas för Natti. Jag har som många andra gått igenom livet med krav och måsten, att stanna upp och bara känna efter eller känna
överhuvudtaget var inget som jag tidigare gjorde. Livet snurrade på med barn, jobb och relationer. Jag unnade mig inte lyxen att stanna upp och andas och känna efter. Kom till ett vägskäl i livet då jag kände att något fattades och började söka. Jag snubblade över en utbildning som jag genast kände stor dragningskraft till. Jag anmälde mig till skolan och redan första lektionen kände jag att jag hittat hem. Jag älskade skolan och min lärare från första stund. Vi pratade känslor och sanningar om oss själva, vi fick börja gräva i våra inre. Jag fick lära mig att känna efter på riktigt och inte lyssna på vad egot i huvudet sa eller skrek. Jag hade hittat hem, jag hade hittat till Gamlarp och Naturmedicinska Akademin. Jag bestämde mig direkt att jag skulle gå alla utbildningar som jag kunde på Naturmedicinska Akademin, jag ville bli Megineterapeut och starta ett nytt kapitel i mitt liv. Under tiden jag gick utbildningen till Naturterapeut så började jag en annan skola också: Gaia Life i Fjäråsa, Ytterligare en magisk skola, där jag under två år utbildade mig i Shamansk Healing och Reiki Healing.
Dessa utbildningar har hjälpt mig så otroligt mycket med att läka mig själv och min egen historia. Att älska sin historia och omfamna den är viktigt, den har ju skapat mig till det jag är i dag.

Jag vill med den kunskap jag nu besitter hjälpa andra att komma i kontakt med sig själva och sin kropp, läka sin kropp, sin själ och sitt sinne. Naturmedicin och healing är för mig enkelt förklarat – hjälp till självhjälp med enkla och naturliga medel.

Jag tog mina examen 2023 och har nu startat upp min verksamhet i min fantastiska källare. Här erbjuds en liten paus från det ”vanliga livet”. Min verksamhet bygger på att just du är viktig, just du är i fokus, just du skall gå härifrån lite lyckligare är när du kom. Du är unik, du skall känna dig trygg och hållen. Varmt välkommen till mig!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jag-1.jpg